Kat

Ik heb sinds vandaag een kat in huis! Dat is op zich nogal vreemd, want ik geloof niet dat ik een kat zou willen. Maar je soms gaat het zoals het gaat.

Vandaag had ik zin om eens iets anders te maken dan een tas. Dus begaf ik mij op Pinterest. Altijd gevaarlijk, want daar zie ik zo veel leuke dingen die ik zou willen maken. Heb heel veel dingen opgeslagen in diverse borden, met allemaal ideetjes om ooit eens te gaan doen…Mijn Pinterest account: https://nl.pinterest.com/upcycled_handmade/

Ann Wood

Ik kijk graag bij Ann Wood, die maakt zulke mooie dingen. En vandaag viel mijn oog op een kat gemaakt van restjes. En laat ik nou veel, heel veel restjes hebben…

handgemaakte kat

Dus snel naar haar website gegaan en het gratis naaipatroon gedownload.

kat van restjes stof

Ik heb gekozen voor de grote kat, want het kleine model leek me erg veel priegelwerk. Ik heb deze kat gemaakt van twee verschillende stoffen. De voorkant heb ik gemaakt van een oud flanellen laken wat ik bruin heb geverfd en de achterkant van een fel groen sloop.

groene handgemaakte kat

Daarna heb ik de kat gevuld met vulling die ik uit een oud (gewassen) kussen heb gehaald en klaar! Ik twijfel of ik de pootjes nog wat meer had moeten opvullen of dat ze hierdoor wat beweeglijker is.

Ik geloof dat ze zich wel thuis voelt hier gezellig naast mij op de bank. Zouden er nog meer huisdieren gaan verschijnen???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *