Trots markt 28-11-2021

Update: markt is afgelast

Op 28 november 2021 kun je mij en mijn kussens (en andere producten) vinden op de Trots markt in Wijk bij Duurstede.

De precieze locatie is nog niet bekend gemaakt, dus die info volgt nog. Maar zet het vast in je agenda!

Op de site van Trotsmarkt lees je waarom ik daar graag bij wil zijn:

Trots markten

Trots is een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een eerlijk verhaal. Een zeer breed assortiment van droge worst tot hippe badkleding en van verse honing tot moderne woning inrichting.

Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer en schoonheid van de locatie ook mee.


Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknickkleed met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben. 

Wijk bij Duurstede

En voor wie Wijk bij Duurstede nog niet kent, zeker de moeite waard om eens rond te kijken. De haven is mijn favoriete plekje daar. Met de mooie oude huizen en de molen op de achtergrond.

Wijk bij Duurstede
Wijk bij Duurstede
Molen van WIjk bij Duurstede
De molen van WIjk bij Duurstede

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *